Book en tid til en konsultation – på klinikken eller online

Der er sat god tid af, når I kommer til konsultation hos mig på klinikken. Det er vigtigt for mig, at I føler jer set og hørt, og det skal være muligt at give lidt mad, få en lille pause hos mor eller far, eller en tør ble, hvis der er brug for det.

Jeg starter med at tale med jer forældre. De lidt større børn leger med mit legetøj, mens vi taler, så barnet bliver trygt ved rummet og mig. Det giver mig mange informationer om dit barns bevægemønstre at se det i spontan leg. Hvis jeg mærker, at dit barn er lidt ængsteligt, holder jeg lidt afstand, mens vi taler sammen. Derefter laver jeg en grundig undersøgelse, hvor jeg har dit barn i hænderne og ser dit barn bevæge sig i forskellige situationer.
Når vejret er til det, bruger jeg ofte min lille udendørs legeplads (til de lidt større børn).

Jeg vurderer så, ud fra det jeg ser og mærker i undersøgelsen, hvilken indsats, der skal sættes ind med til det enkelte barn. Du får altid individuelt tilpassede øvelser med hjem. Ofte behandler jeg også manuelt som et supplement til øvelserne.
Øvelserne er tilpasset præcist til dit barn, og de er nemme at udføre. Jeg tilstræber så vidt muligt, at de kan laves som en del af de almindelige dagligdags gøremål, som I alligevel laver med jeres barn. Du er velkommen til at tage billeder og video under konsultationen, og du får tilsendt et pdf-dokument på mail med mine håndskrevne noter, som jeg laver, mens jeg udarbejder programmet under konsultationen.

Motorisk udvikling med dit barns bevægeglæde i centrum

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling gør IKKE ondt på dit barn, og jeg læser altid dit barns signaler, så det er helt trygt at være til børnefys.

Der er intet, der er for småt at komme med hos mig. Hvis du er bekymret og har brug for, at jeg laver et motorisk tjek på dit barn, selvom du er i tvivl om, hvorvidt der er en grund til det, så er du altid velkommen.

Ud fra undersøgelsen og observationen af leg, udarbejder jeg et program med forslag til gode lege i hverdagen, som er realistiske at få ind i en travl hverdag. I får disse øvelser tilsendt på mail efter konsultationen.

Skader

Jeg er uddannet idrætsfysioterapeut til voksne, hvilket jeg arbejdede med i mange år, inden jeg blev børnefysioterapeut, så jeg har en lidt unik uddannelseskombination, hvis dit barn skulle få en skade. Det kan fx være ryg-, nakke- eller en idrætsskade.

Vær opmærksom på, at jeg arbejder udenfor ydernummer, hvilket betyder, at du ikke kan bruge henvisning fra lægen hos mig. Du kan naturligvis få tilskud fra Sygesikringen Danmark og mange private sundhedsforsikringer dækker også konsultation hos børnefysioterapeut.

 • Telefon: 86 19 25 11
 • Telefontider: Mandag–torsdag kl. 8 – 16 og Fredag kl. 8 – 15.
  Du kan også booke tid via klinikkens webside. Her er det dog ikke muligt at blive skrevet op til afbud.
 • Adresse: Frederiksbjerg Fysioterapi, Lundingsgade 33B, 8000 Aarhus C.
  (link til Google Maps)
Book en tid til en konsultation med Maria

Book en tid til en onlinekonsultation

Har du aftalt en onlinekonsultation, så sender sekretæren dig et link på email til det GDPR-sikrede doxy.me. Når du har tiden hos mig, logger du ind via linket i mailen (du følger få nemme steps) og så har vi en sikret adgang. Det er en fordel, hvis du sidder et sted med god internetforbindelse.
Konsultationen foregår på samme måde som en fysisk konsultation, bortset fra, at du mine hænder i undersøgelsen (jeg guider dig), og jeg viser dig de forskellige øvelser på min dukke.

Book en tid til et online video-møde med Maria.

Book en tid til et af mine tumlehold

Mine tumlehold har opstart ca. hver 6. uge og foregår med mig som underviser i et stort lyst lokale på klinikken i Aarhus C.. De er delt op efter alder (0-6 måneder og 6-10 måneder), og de forløber over 5 gange. Sessionerne varer 50 minutter. På mine hold vil du opleve, at det er sjovt at tumle med din baby, mens I er afsted, men du vil også lære, hvordan du simpelt og effektivt tumler med din baby derhjemme.

Du vil blive undervist i, ikke bare hvilke øvelser du kan lave med dit barn, men også den bagvedliggende årsag til, at lige netop disse øvelser er gode. Du vil få en grundlæggende viden om babyers sanseintegration, samt deres motoriske udvikling. Der er en god balance mellem sjove tumlelege og aktiviteter, der giver ro i nervesystemet. Jeg prioriterer et individuelt fokus på mine hold, og der er altid plads til spørgsmål.

 • Telefon: 86 19 25 11
 • Holdene bliver hurtigt fyldte, så hvis du ved tidligt, at du gerne vil med, så bliv gerne skrevet på i god tid.
 • Adresse: Frederiksbjerg Fysioterapi, Lundingsgade 33B, 8000 Aarhus
  (link til Google Maps)
Book en tid til et af Marias tumlehold.

Skriftlig rådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn udvikler sig alderssvarende, vil du gerne i gang med øvelser, mens du venter på en aftale med mig, eller vil du bare gerne have inspiration til hverdagsleg, så tilbyder jeg også skriftlig rådgivning. Se evt. under mine barnets milepæle hvis du ønsker at vide, hvad næste skridt i dit barns udvikling er. Jeg tilbyder både faste øvelsesprogrammer til lettere udfordringer og skriftlig rådgivning via email, hvis dit barn falder mellem to programmer.

Hvis du ønsker skriftlig rådgivning, så beskriver du bare kort dit barns motoriske stadie for mig. Du er velkommen til at sende en kort video med. Så vurderer jeg enten, hvilket program, der passer til dit barn eller tilpasser et program med øvelser fra flere programmer.

Book en tid til skriftlig rådgivning.